Jdi na obsah Jdi na menu

Hotel ALIANTHOS GARDEN ***

17. 6. 2006

Moderní hotelové pavilony jsou postaveny v údolí na okraji centra městečka, jen pár metrů od městské oblázkovo-písečné pláže. Jeden z nejlepších hotelů v Plakiasu je po celkové rekonstrukci. Pokoje mají výhled na moře, do zahrad, na hory nebo do městské zástavby. Pohodlný přístup na pláž ocení všichni návštěvníci.

Vzdálenost od pláže: cca 80 m.
Vzdálenost od centra: cca 100 m.

ObrazekObrazek

 

 

 

 

 

Podělte se o Vaše názory a zkušenosti s tímto ubytováním. Vložte svůj příspěvek do komentářů. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sjkakld - ssf

23. 8. 2009 10:29

v hotelu sem byla tento rok a bylo to skvele...prijemny personal dobre jidlo internet televize proste vsechno...bzlo to tam nejlepsii

Adriana - Alianthos

15. 8. 2009 18:33

Já zavítala sice roku 2004,ale doposud má nejúžasnější dovolená !!!! Ted sem narazila na tyto stránky a vmetlo mi to slzy do očí .. kdybych měla příležitost,zde si pobyt rozhodně zopakuju. Výborné jídlo i pití,příjemná obsluha,úžasné moře,krásné městečko ... co dodat víc ...

Kačka - Rozčarování

29. 10. 2008 15:54

Ja jsem byla po prijezdu na misto neprijemne prekvapena, kdyz jsme dostali klice od pokoje a recepcni nam z okna ukazovala cestu k nasemu pokoji, ktera vedla pres, sice malo frekventovanou, ale silnici. Jednalo se spise o bungalov, ve kterem bylo asi pet pokoju. Cili mini budova naprosto oddelena od hlavniho komplexu, s nulovym vyhledem. Nakonec jsme si po jedne noci "vyhadali" jiny pokoj, ale byl evidentne pred rekonstrukci a velmi miniaturni,v casti hotelu bez vytahu a ve tretim patre. Recepcni byla od te doby pomerne neprijemna. Jinak strava perfektni, hygiena take v poradku. Vypada to, ze luxusni pokoje hotel rozdeluje jinym narodnostem a zvysuje kapacitu hotelu takovymito podvody.

Jirka - Hotel

11. 9. 2008 10:04

Hotel ma skvely personal a skvele jidlo. Snidane i obedy jsou formou svedskych stolu a opravdu se da jist kazdy den neco jine. Pesky se da dojit na nekolik plazi. Jen si musim postezovat na pani co tam uklizi, vyhodila nam nedopite Martini a muj casopis, ktery sbiram uz 15 let. No tak si musim sehnat stejne cislo :-)