Jdi na obsah Jdi na menu

Hotel MYTHOS PALACE ***** (all inclusive)

17. 6. 2006
Poloha:
Luxusní hotelový resort se nachází přímo u písečné pláže na severním pobřeží mezi městy Rethymno a Chania, asi 15 minut autem od Rethymna.

Ubytování:
Hotel je postaven v tradičním krétském stylu. K dispozici jsou 2 - 3lůžkové pokoje a suite se 2 ložnicemi. V objektu jsou dále 2 samostatné vily s vlastním bazénem. Všechny pokoje mají klimatizaci, telefon s přímou volbou, mini bar, sejf, balkón nebo terasu, TV/satelit, koupelnu s mramorovou vanou a fénem. V hotelu naleznete restauraci, piano bar, bar na pláži, bazén, dětský bazén, lázně včetně tureckých lázní a masáží, saunu, fitness a vnitřní bazén. Dále konferenční místnosti, obchody, dětská hřiště a mini kluby.

Sportovní aktivity:
Tenisové kurty, ping pong, volejbal, jízda na koni, vodní sporty včetně potápění a vodního póla na vyžádání.

Stravování:
All inclusice. Hotel disponuje luxusní restaurací, kde je podávána strava formou švédských stolů. Snídaně a večeře v bohatém americkém stylu, přes den Vám jsou k dispozici snack bary a taverna na pláži. Děti mají speciální menu. V ceně jsou zahrnuty nápoje - včetně piva, vína a místních alkoholických nápojů.

Hodnocení:
Ubytování vysoké kategorie, které poskytuje maximální pohodlí, luxus a kompletní servis.

Vzdálenost od pláže: do 100 m.

ObrazekObrazek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Eva - skvělá dovolená v Mythosu

17. 6. 2008 23:26

Souhlasím s a paní Irenou, v Mythosu je opravdu skvěle.Jak personál, tak celková atmosféra hotelu je na jedničku. Výtečná strava, dobrá poloha hotelu - krásný výhled na hory, krásná pláž hned u hotelu (projde se jen areálem hotelu po chodníčku), v blízkosti jezero Kournas, dobré spojení do Chanie tak do Rethymna (zastávka blízko hotelu). Byli jsme tam ještě před narozením syna, v r. 2005 a byla to úžasná dovolená.Měli jsme program All incluvive, což ostaním jen doporučuji. Na baru dělají skvělé drinky :)Obsluha super, jen občas se stalo, že byli rychleji obslouženi platíci klienti, většinou Neměčtí a Ruští. Jinak nic, co bych mohla vytknout. Opravdu nemohu jinak než chválit a chválit.

Irena Glosová - příjemný hotel

28. 4. 2008 10:36

Příjemný hotel se super personálem! Přátelská atmosféra!!!
Doporučuji s dětmi!